Traiteur Nol
Voor al uw culinaire wensen
Traiteur Nol  |  Tel: 06-13631175  |  Fax: 030-6379182  |  E-mail: info@traiteurnol.nl   |    download hier onze nieuwe folder!
Prijzen genoemd op onze site zijn exclusief btw en onder voorbehoud.  Afbeeldingen vormen slechts een impressie en kunnen dus afwijken van uiteindelijke gerechten.
Walking Dinner

Nieuw bij Traiteur Nol: het Walking Dinner!

 

Een Walking Dinner is een compleet diner bestaande uit diverse kleine gerechten. Kenmerkend is dat staand of lopend wordt gegeten. Het servies en het bestek is hier op afgestemd.

Een Walking Dinner bestaat uit verschillende gangen die in handzaam formaat worden geserveerd. U begint met een koud voorgerecht en het loopt via meerdere gangen door tot aan het dessert. De gevarieerde amuses, hapjes, warme of koude gerechten en desserts worden in hippe glaasjes en op trendy servies uitgeserveerd.

Bij een Walking Dinner combineert u het informele van een buffet met het chique van een geserveerd menu. Uw gasten zullen blij verrast zijn over het culinaire niveau dat wordt gepresenteerd.

Het Walking Dinner is ideaal voor de iets formelere bijeenkomsten die een los karakter moeten krijgen. Bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of jubileum op eigen locatie, de opening van een expositie, een familiebijeenkomst, het lustrum van uw vereniging. Het ontmoeten en spreken van veel mensen staat centraal, het Walking Dinner ondersteunt dit ten volle.

Omdat wij uitgaan van uw wensen en voorkeuren, maken wij een menuvoorstel op maat. Wij verzorgen uw Walking Dinner op de locatie van uw keuze. En als u die wilt aankleden in een bepaalde sfeer, hebben wij daar ook ideeën voor. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

U geniet van een diner terwijl u met verschillende gasten in gesprek komt.

U ontmoet nieuwe mensen. Er is alle gelegenheid voor informele contacten.